Les Tombes Blanques - Contes De La Mediterrania - Susanna Rafart - En Catalan PDF

Descubre el libro de Les Tombes Blanques - Contes De La Mediterrania - Susanna Rafart - En Catalan con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Les Tombes Blanques - Contes De La Mediterrania - Susanna Rafart - En Catalan en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Tombes Blanques - Contes De La Mediterrania - Susanna Rafart - En Catalan y otros libros de Contes De La Mediterrania.
Enmarchaporlobasico.es Les Tombes Blanques - Contes De La Mediterrania - Susanna Rafart - En Catalan Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,21 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Susanna Rafart. Bibliografia Bibliografia de Susanna Rafart. De l'autora Poesia ... Les tombes blanques. Contes de la Mediterrània (La Magrana, 2008, Premi Qwerty BTV, Finalista Premi Salambó, 2009). ... Antologia de poetes dels Països Catalans (Tarragona, 1999). De la transparencia al presagio.

El darrer llibre de ficció ha estat el recull de contes Les tombes blanques. Contes de la Mediterrània també guardonat com a millor llibre de narracions de l'any pel programa Qwerty de Joan Barril. En prosa dietarística ha escrit Un cor grec (2006) i la biografia Gaspara i jo (2011, Premi Rovira i Virgili). • Foto de Susanna Rafart ampliada

LIBROS RELACIONADOS