Una Setmana Tirant De Rock Valen PDF

Descubre el libro de Una Setmana Tirant De Rock Valen con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Una Setmana Tirant De Rock Valen en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Setmana Tirant De Rock Valen y otros libros de Gemma Pasqual I Escriva.
Enmarchaporlobasico.es Una Setmana Tirant De Rock Valen Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,33 MB
ISBN
9788416666225

DESCRIPCIÓN

La imaginació desbordant del protagonista ompli el llibre d’històries fantàstiques d’agents secrets, cavallers de l’edat mitjana, pirates…Guillem ha suspés tres assignatures i sap del cert que els pares no el deixaran anar al concert del seu grup preferit, Els Pets. A més a més, no li queden diners per a comprar l’entrada. Passarà tota classe de peripècies i aventures a fi de poder anar al concert.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Tirant lo Blanc Al segle XV, el famós cavaller Tirant rep l'encàrrec de l'Emperador de Bizanci perquè l'alliberi de l'assetjament que els turcs estan infringint a la ciutat de ... Skip to primary navigation; ... Una setmana tirant de rock valen . 9,59€ 10,10€ ...

El autor de Una setmana tirant de rock, con isbn 978-84-8194-195-1, es Gemma Pasqual I Escrivá, esta publicación tiene ciento veinticuatro páginas.. Este título lo edita Edicions Voramar, S.L.. En 1991 dicha editorial comenzó su primera singladura y actualmente se encuentra en Valencia.

LIBROS RELACIONADOS