Tot Se N Va En Orris PDF

El libro Tot Se N Va En Orris en formato PDF. El libro Tot Se N Va En Orris en formato MOBI. El libro Tot Se N Va En Orris en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Chinua Achebe. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Tot Se N Va En Orris Image
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,17 MB
ISBN
9788429746433

DESCRIPCIÓN

Okonkwo és un jove ibo ple d'ambició que viu immers en la vida de la seva tribu. Lluitador visceral i temut en un poble religiosament supersticiós, Okonokwo ha de fer front a tota mena d'adversitats: males collites, un pare gandul i insolvent, una filla posseïda i un accident fatal que el portarà a l'exili. Però Okonokwo es mostra incombustible davant la tragèdia fins al dia que apareix un home blanc sobre un cavall de ferro per instaurar un nou ordre contra el qual ningú no es podrà rebel·lar. Tot se'n va en orris és una finestra oberta a un món extingit, una novel·la de gran valor antropològic en què els costums, els rituals i els hàbits culinaris del poble ibo s'entrellacen amb una història trepidant que ens acosta sense sentimentalismes ni nostàlgia a la violenta irrupció del món occidental en una comunitat indígena.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Chinua Achebe és l'escriptor nigerià més celebrat i "Tot se'n va en orris" és la seva millor obra. Aquesta novel•la forma part d'una trilogia que, lamentablement, no ha sigut traduïda en la seva totalitat.

Readers' questions about Tot se'n va en orris (Trilogia africana, #1). 22 questions answered.

LIBROS RELACIONADOS