Camins Del Solsonès. 15 Itineraris Per La Plana I La Muntanya PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Camins Del Solsonès. 15 Itineraris Per La Plana I La Muntanya en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Camins Del Solsonès. 15 Itineraris Per La Plana I La Muntanya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Camins Del Solsonès. 15 Itineraris Per La Plana I La Muntanya en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Camins Del Solsonès. 15 Itineraris Per La Plana I La Muntanya Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,31 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

Sant Vicenç de Castellet, Farell Editors, 2012, 14x23 cms., 127 pàgs., rústica amb solapes, il.lustrat. Col.lecció Llibres de Muntanya nº 25
DESCARGAR LEER EN LINEA

La clasificació per edats és fruit de la nostra experiència. Les edats, evidentment, són aproximades, però no exagerades. Nenes i nens del nostre grup les han fetes, i fins tot algunes, quan eren més petites. 4. Per nosaltres és important que tots els nens portin una motxilleta, còmoda i de la seva mida, és clar.

Llistat de rutes de la comarca de Lleida: nom i fitxa tècnica de la ruta (tipus, nivell de dificultat, recorregut, ... Itinerari per les valls de Josa i Lavansa, bressol del romànic urgellenc. Molt baixa No 29 km 5 hores. ... recorregut artístic i monumental per la plana d'Urgell. Molt baixa No 20 km 4 hores.

LIBROS RELACIONADOS