Cardenilla I La Petxina Del Riure PDF

El libro Cardenilla I La Petxina Del Riure en formato PDF. El libro Cardenilla I La Petxina Del Riure en formato MOBI. El libro Cardenilla I La Petxina Del Riure en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor J. H. Sweet. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Cardenilla I La Petxina Del Riure Image
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,83 MB
ISBN
9788496939332

DESCRIPCIÓN

Les rialletes, les riallades i els riures per sota el nas són creats dins la Petxina del Riure. I resulta que lhan robada! Qui satreveix a robar el riure del món? Només lEsperit de la tristor pot ser tan mesquí. Per això, la dama Gripau decideix enviar la Cardellina, la fada més riallera, a buscar-la. Per fortuna, lacompanyen la seva tutora, les seves amigues i el seu coratge. Nhi haurà prou per aturar un enemic tan trist i malvat?
DESCARGAR LEER EN LINEA

CARDENILLA I LA PETXINA DEL RIURE de J. H. SWEET. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

NaTuria: Per ˜˚re˛dre i ˚er ˝˜udir, Centre Local i Europeu de Medi ambient urbà i Sostenibilitat de l'Ajun- tament de València. Jardí del Túria, tram 2 (entre l'Avinguda Manuel de Falla i el Passeig de la Petxina). Complex Esportiu-Cultural La Petxina: 7rJcPasseig de la Petxina, 42.Zona Exporti-

LIBROS RELACIONADOS